Meditation i The Glow Inst.

I sidste uge, havde jeg besøg af en fantastisk kvinde som spurgte mig følgende, efter behandlingen:

'Mediterer du egentligt undervejs i behandlingen?'

Og ja, det gør jeg. Ikke hele tiden, men der er dele af behandlingen, hvor jeg mediterer sammen med den person jeg behandler. Det er ganske enestående. 

"Meditation handler om kontakt mellem mennesker. Meditation handler ikke om processer eller trivsel. Man går indad for at gå udad. Man kan opleve, at de hinder, der normalt er mellem mennesker, bliver meget tynde når man mediterer. Og man mærker hinanden meget tydeligt. Når børns personlighed ikke helt er færdigdannet (og det er den cirka fra 7-års alderen), er børn i et flydende landskab, hvor de ikke er lukket ned overfor omverdenen. Et spædbarn har et fuldkomment åbent hjerte. Børn har en enestående åben sensitivitet, men den lukker, og den skal lukke ned. Og voksne har muligheden for at genetablere den åbenhed. Ikke ved at gå i barndom, men med vores voksne fokusevne og intelligens. Og hvad koster det at gøre det? Det koster at slippe beskyttelsen i forhold til et andet menneske. Der ligger altså et kæmpe potentiale i menneskelig kontakt som vi ikke udnytter. " - Peter Høeg.

958d025c290905fbebc397dab7708d1d.jpg