Om The Glow Inst.

 

The Glow Inst. er et lille rum; designet til at skabe en helt særlig emotionel tilstand. Det er en oplevelse, som starter i rummet og folder sig ud de efterfølgende uger. Under behandlingen står verden stille. Du bevæger dig ind i en tilstand, hvor virkelighed og fantasi kan flyde sammen. Behandlingerne byder på luksuriøs, økologisk hudpleje fra May Lindstrom, Raaw by Trice, Lina Hanson og Rudolph Care.

The Glow Inst. er en forvandlingszone. Forvandling sker, når man pludseligt befinder sig i en følelsesmæssig tilstand, der er helt anderledes end det almindelige hverdagsliv. Hvor der er mulighed for at lægge telefonen fra sig. Hvor man kan lukke døren til bekymringer, stress og støj og overgive sig til nydelse og transcendens.


PS: Det kan være svært at få en tid i The Glow Inst. Det ved jeg. Pt. er der 3 måneders ventetid til en behandling.

Der er 2 grunde til den lange ventetid:

1. Jeg har blot en behandling pr dag, så dagene bliver hurtigt booket.

2. Det er yderst vigtigt for mig, at både du og jeg mister tidsfornemmelse, når du er til behandling. Der skal være tid til en laaaang snak, hvis du har lyst til det. Der skal være tid til at behandlingen tager lidt ekstra tid, hvis din krop har brug for det. Der skal være plads til, at du kan vågne stille og roligt op bagefter. Og få tid alene.

Når du er her, så har jeg glædet mig til at se dig. Jeg har forberedt små, fine treats til dig. Det er din dag.

 
10-12-2018 21-28-11.jpg