The Glow Inst. er et lille rum; designet til at skabe en helt særlig emotionel tilstand. 

Under behandlingen står verden stille. Du bevæger dig ind i en tilstand, hvor virkelighed og fantasi kan flyde sammen mens du får en opladende, nærende og beroligende behandling. 

The Glow Inst. er en forvandlingszone. Forvandling sker, når man pludseligt befinder sig i en følelsesmæssig tilstand, der er helt anderledes end dit almindelige hverdagsliv. Hvor du kan lægge telefonen fra dig, lukke dine øjne og være i din egen verden. Uden snak.

Rummet er skabt til at du kan holde en de facto pause fra bekymringer, stress, støj og overgive dig til nydelse og transcendens.

PS: Kom præcis som du er, for du skal slappe fuldstændigt af. Der er intet behov for at barbere ben, tage make-up på eller lignende. Og glæd dig til luksuriøs, økologisk hudpleje, alenetid, varme og fortryllelse.

image (5).png

Hvorfor er der først tid om 6 måneder?

Det kan være svært at få en tid i The Glow Inst. I øjeblikket er der 6 måneders ventetid til en behandling.

Der er 2 grunde til den lange ventetid:

1. Jeg har blot en behandling pr dag, så dagene bliver hurtigt booket.

2. Det er yderst vigtigt for mig, at både du og jeg mister tidsfornemmelse, når du er til behandling. Der skal være tid til en lang snak, hvis du har lyst til det. Der skal være tid til at behandlingen tager lidt ekstra tid, hvis din krop har brug for det. Der skal være plads til, at du kan vågne stille og roligt op bagefter. Og få tid alene.

Når du er her, så har jeg glædet mig til at se dig. Jeg har forberedt små, fine treats til dig. Det er din dag.

10 ting du ikke oplever i The Glow Inst.:

1. Salg af produkter når du kommer til behandling.

2. Lange negle, ringe eller neglelak i de hænder der behandler dit fine ansigt.

3. Snak under behandlingen.

4. Hvide kitler eller uniformer.

5. Plakater eller billeder af produkter, photoshoppede kvinder eller kropsdele. . 6. Følelsen af, at der har været en anden på briksen før dig den dag du kommer.

7. Følelsen af, at der kommer en ny kvinde til behandling efter dig.

8. Følelsen af hudplejeklinik eller skønhedssalon.

9. Følelsen af, at du skal lave om på dig selv bagefter for at opnå perfekt hud gennem produkter du skal skaffe.

10. Stress over at skulle gøre sig klar før en behandling.

 

Min baggrund

14-08-2019 14-11-54.jpg

Jeg hedder Fulvia, er 40 år og står bag The Glow Inst.

The Glow Inst. åbnede i efteråret 2017, hvor jeg besluttede mig at skifte karriere fra chefkonsulent til iværksætter.

Jeg har altid elsket magisk realisme og tanken om, hvor rige vores indre verdener er.

Hele ideen og inspirationen til The Glow Inst. er udsprunget af den længsel efter alenetid og fordybelse som jeg selv følte som træt og travl mor med et fuldtidsjob og to børn. Længslen blev min store inspiration til at skabe det her helt specielle forbybelsesrum for kvinder.

Så efter mange år på universitetet, en bachelorgrad i international økonomi, sprog og kultur, kandidatstudier inden for kommerciel narratologi samt mere end 10 år som analytiker og konsulent for erhvervsorganisationer, besluttede jeg mig for at springe ud som iværksætter og skabe præcis de ting, jeg selv drømte om eksisterede.

Iværksætterrejsen har siden bragt mig vidt omkring, bl.a. til deltagelser i podcasts, foredrag, undervisning i branding, udvikling af green beauty produkter og innovative, holistiske skønhedsbehandlinger.

For at kunne udvikle og lave behandlingerne i The Glow Inst. uddanner jeg mig konstant, og er nu certificeret holistic skincare formulator, skin & beauty nutritionist og gennemført tekniske forløb hos nogle af de mest innovative personer og virksomheder inden for holisme og bæredygtighed.

Jeg samarbejder løbende med iværksættere og udviklere fra andre områder, som beskæftiger sig med forskellige aspekter af wellbeing, sundhed og kunst. Skriv til mig, hvis du kunne tænke dig at være med til at dele tanker og ideer med mig. Jeg er altid interesseret i at skabe nye måder at gøre vores verden mere rolig, bæredygtig og inspirerende.

Velkommen til The Glow Inst. Jeg håber du vil nyde dit ophold.

Hilsen,

Fulvia