The Glow Inst. er et lille rum; designet til at skabe en helt særlig emotionel tilstand. Under behandlingen står verden stille. Du bevæger dig ind i en tilstand, hvor virkelighed og fantasi kan flyde sammen mens du får en opladende, nærende og euforiserende ansigtsbehandling. Behandlingerne byder på luksuriøs, økologisk hudpleje fra May Lindstrom, Raaw by Trice, Lina Hanson og Rudolph Care.

image (7).png

Hvad sker der under behandlingen?

The Glow Inst. er en forvandlingszone. Forvandling sker, når man pludseligt befinder sig i en følelsesmæssig tilstand, der er helt anderledes end det almindelige hverdagsliv. Hvor der er mulighed for at lægge telefonen fra sig. Hvor man kan lukke døren til bekymringer, stress og støj og overgive sig til nydelse og transcendens.

Hvorfor er der først tid om 3 måneder?

Det kan være svært at få en tid i The Glow Inst. Pt. er der 3 måneders ventetid til en behandling.

Der er 2 grunde til den lange ventetid:

1. Jeg har blot en behandling pr dag, så dagene bliver hurtigt booket.

2. Det er yderst vigtigt for mig, at både du og jeg mister tidsfornemmelse, når du er til behandling. Der skal være tid til en laaaang snak, hvis du har lyst til det. Der skal være tid til at behandlingen tager lidt ekstra tid, hvis din krop har brug for det. Der skal være plads til, at du kan vågne stille og roligt op bagefter. Og få tid alene.

Når du er her, så har jeg glædet mig til at se dig. Jeg har forberedt små, fine treats til dig. Det er din dag.

 
 

Hvordan foregår behandlingen?

1.png
2.png
3.png