Gua Sha Lifting Spoon

guashaske3.jpg
guashaske.jpeg
guashaske3.jpg
guashaske.jpeg

Gua Sha Lifting Spoon

249.00

Løfter øjenbrynene, modvirker mørke render under øjnene og stimulerer kollagenproduktionen.

Nem at bruge. Uopslidelig. Bæredygtig.

Sådan bruger du den:

  1. Masser lidt af din yndlings Facial Oil i hele ansigtet efter du har vasket ansigtet om aftenen.

  2. Hold skeen i dine hænder for at varme rosekvartsen op og tag en dyb indånding.

  3. Start med at massere under øjnene med skeens runde og flade side. Bevæg skeen fra næsen og ud mod tindingerne, så du stimulerer blodomløbet og lymfesystemet.

  4. Fortsæt med skeens runde og flade side på dine bryn, som om skeen var en brow gel. Lav en blid men løftende bevægelse fra brynets rod og løft.

  5. Brug skeens spidse ende til at ‘viske’ linjerne mellem brynene og på panden. Brug den som en overstregningstusch. Altid meget blidt og både i vandrette og lodrette bevægelser. Hvis du trykker for hårdt, har det ikke en linjeudglattende virkning, så du skal være blid og generøs.

  6. Vask skeen med lunken vand og tør den godt af.

  7. Forsæt din hudplejerutine som normalt. Nu er din hud stimuleret og klar til at tage imod dine bedste ansigtsprodukter. Når huden er varm og blodomløbet er stimuleret, vil du absorbere mere og få maksimalt udbytte af de gode ingredienser der er i produkterne. Særligt hvis de er gode plantestoffer i.

Skeen kan holde i mange, mange år. Men den er lavet af rosenkvarts og vil derfor gå i stykker, hvis den falder på badeværelsesgulvet. Vær forsigtig, når du har olie på hænderne. Er skeen gået i stykker, fraråder jeg dig at bruge den, da kanterne kan blive meget skarpe og skære i huden.

Rigtig god fornøjelse.

Quantity:
Add To Cart