Mommy & Me, 45 ml

mommy_and_me_1.jpg
mommy_me_rudolph_care_0.jpg
mommyme_lille45ml_2550x2550.jpg
mommy_and_me_1.jpg
mommy_me_rudolph_care_0.jpg
mommyme_lille45ml_2550x2550.jpg

Mommy & Me, 45 ml

229.00

En beskyttende SOS-balm til både mor og baby, der kommer alt fra overanstrengt hud til røde babynumser og følsomme barnekinder til undsætning.

I Mommy & Me har vi kombineret de bedste egenskaber fra plejende bodylotion og blødgørende babyolie og skabt en beskyttende SOS-balm til glæde for både barn og mor. Den smørbløde balm skaber en beskyttende barriere og virker plejende på følsom babyhud, arp og eksem. Den lindrer ømme brystvorter og forebygger strækmærker og plejer maveskind, som er på overarbejde.

Mommy & Me er det første Rudolph Care produkt, der bærer intet mindre end 4 certificeringer; Svanemærket, Allergy Certified, Cosmos og Astma og Allergi Danmark. Vi har udvalgt økologiske ingredienser af højeste kvalitet, og balmen er selvfølgelig 100 % parfumefri.

Mommy & Me er rig på naturlige og nærende olier fra kokos, vandmelonfrø og acaibær, som tilfører stresset hud fugt og gør den blød og smidig. Koldpresset sheasmør virker både lindrende og beroligende på rød, irriteret hud. Bivoks gør balmen nem at påføre og virker som fugtbarriere i bleområdet.

Størrelse: 45 ml

Perfekt til pusletasken, når I er på farten.

Alt dette (og meget mere) kan du og din baby bruge Mommy & Me til:

Røde babynumser

Som kuldebeskyttelse mod frostrøde kinder

Babymassage

Arp

Eksem

Sprukne læber

Blødgørende massage ved kejsersnit-ar

Overanstrengt maveskind

Ømme brystvorter 

Quantity:
Add To Cart